SEO Sök­motor­optimering

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera en webbplats i syfte att synas så bra som möjligt på sökmotorer för vissa specifika sökfraser. Det innebär att man går igenom webbplatsens teknik, struktur, texter och bilder. Det ska vara tydligt för Google så väl som för besökaren vad sidan handlar om.

Tydlig relevans är viktigt. Redcarpet har många års erfarenhet av att jobba med sökmotoroptimering på erkända byråer som Teveo och Brath. Vi har en väl beprövad modell som vi vet ger resultat. Sökmotoroptimering är dock ett långsiktigt arbete och oftast inget som ger snabba resultat. Vi lägger upp en strategi där vi kan visa kunden resultatförbättringar redan inom tre månader, och där fokus ligger på att de riktigt fina resultaten kommer längre fram.

Även om innehåll och teknik är det viktigaste att få till för att skapa relevans, är det fortfarande viktigt att stora relevanta webbplatser pratar om och länkar till er sida. Vi ser till att du regelbundet får nya relevanta inlänkar så att det blir tydligt för Google att er webbplats är en auktoritet inom er bransch.

Som kund får du en transparent och tydlig rapportering från Redcarpet där du kan ta del av placeringsförändringar på Google samt information om vad som har gjorts den senaste perioden.

Sökmotoroptimering Göteborg SEO

Intresserad av mer info kring SEO och hur vi arbetar?