Om oss

Digital marknadsföringsbyrå Göteborg

Redcarpet är en (modern) digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag att avancera sin digitala närvaro över hela Sverige. Vi brinner för det vi gör, vår filosofi är att varje dag ha roligt på jobbet och leverera resultat över förväntan till kunden.

Redcarpet hjälper kunder att öka sin konvertering på ett effektivt sätt och driva relevant trafik till deras sajt, oavsett vilken digital kanal det gäller. Vi har bred spetskompetens med många års erfarenhet, och är extra vassa inom e-handel. Vi har erfarenhet av olika beprövade strategier som innebär både direkta och indirekta konverteringar. En konvertering kan betyda ett avslutat köp i kassan, ett ifyllt formulär eller landa på en viss undersida. Redcarpet kan se till att ditt företag använder en fungerande metod som genererar resultat i form av ökad intäkt. Vi paketerar koncept anpassat till ditt företag och för dina målgrupper för att öka varumärkeskännedomen genom långsiktiga varumärkeskampanjer.

Nicholas Almanakis och Fabian Guerrero är grundare till Redcarpet och två välkända profiler i branschen. De har track record på leverans av kvalitativ marknadsföring från Teveo AB och välrenommerade SEO-byrån Brath AB. Med ett starkt team är Redcarpet en betydande aktör på marknaden. Hör gärna av dig så snackar vi om hur vi kan hjälpa ditt företag, litet som stort, att blomstra med rätt digitala marknadsföringsaktiviteter.

☏ 0322-209950

✉ info@redcarpet.se

Messenger: klicka på Messengersymbolen till höger

Facebook Marknadsföring

Nicholas Almanakis

Head of Social / VD

Nicholas Almanakis är 32 år och har tidigare arbetat som fotograf, både för privatpersoner och företag. Detta gör honom till en Facebook-ads-tekniker med det lilla extra! Att kunna bildspråk och se dess nyanser, i kombination med kampanjmaterial för såväl sociala medier som Googles displaynätverk, är en fördel och har hjälpt många kunder genom åren som tekniker.

På fritiden mekar han med sina veteranmopeder. När tid finns blir det ett och annat mopperally med likasinnade.

nicco[@]redcarpet.se

✆ 0322-209951

Adwordsannonsering

Fabian Guererro

Head of SEM / Vice VD

Fabian Guerrero, en av grundarna till Redcarpet, har tidigare jobbat som SEM-specialist på den välrenommerade byrån Brath AB och som head of SEM på Teveo. Hans expertis är inom Google Adwords, Google shopping och Youtubeannonsering. Han är också van att utveckla digitala strategier. Ett annat expertområde är ehandel där Fabian har jobbat med varumärken/företag i varierande storlek. Fabian älskar sitt jobb, är driven och har alltid kunden i fokus.

På fritiden spelar Fabian saxofon eller tränar den lokala MMA-klubben.

fabian[@]redcarpet.se

✆ 0322-209952

Digital Marknadsföringsbyrå Göteborg

Sanna Oltegen

Annonstekniker / Skribent

Sanna har under flera års tid arbetat utomlands i olika länder inom den finansiella sektorn. Hennes år som riskhanterare på den internationella banken PayPal har gjort henne till en utmärkt analytiker med ett öga för detaljer och en expert inom networking.

Sanna är en kreativ person som alltid har älskat konst och form, vilket är en utmärkt egenskap att ha i hennes roll. På fritiden flödar den konstnärliga ådran i olika former som i heminredning och tavlor.

sanna[@]redcarpet.se

✆ 0322-209953

Digital marknadsföringsbyrå Alingsås

Rebecca Lenells

Skribent / Grafisk designer

Rebecca är en social och kreativ person med öga för både design och analys, en stark kombination. Hon har lätt för att se mönster i siffror och har en naturlig förmåga att analysera och dra slutsatser, vilket är en styrka inom all marknadsföring. Tidigare har hon arbetat främst som Grafisk Designer med både stillbild, rörlig bild och text inom TV-sport och webbdesign. Hon har ett inre driv och är den typ av person som ser fram emot varje måndag morgon och en ny arbetsvecka.

Rebecca är lite av en Adobe-nörd och stortrivs i program som Photoshop, InDesign och Premiere Pro, inte bara på arbetstid utan även mycket på fritiden. Hon älskar också att ta en träningsrunda på sin paracykel eller sitta i timmar och pyssla med sina barn.

rebecca[@]redcarpet.se

✆ 0322-209954
Sökmotoroptimering

Adele Tamm

Facebook / Digital design

Adele Tamm, en nykomling i branchen som lägger in full växel i den digitala branschen genom att studera digitala medier på högskolan och arbeta här hos oss på Redcarpet.
Med ett kreativt öga och strategiskt tänk kommer Adele hjälpa oss att göra det allra bästa för våra kunder. Hon kommer lägga fokus på Facebook och sociala medier men också arbeta med design och skapa annonser. Detta blir ännu en pusselbit för att leverera ett helhetskoncept för våra kunder.

När Adele är ledig trivs hon bäst i svampskogen
eller hemma med skissblocket eller ritplattan.

adele[@]redcarpet.se

✆ 0322-209955

Digital Marknadsföringsbyrå Sociala medier

Oliver Björkdahl

Annonstekniker Sociala Medier

En ung talang med vilja av stål; nu står radarn inställd på att bli erkänd annonstekniker inom sociala medier!

Oliver har ett stort intresse för formgivning, grafisk design, annonsutveckling och marknadsföring.
Han har tidigare arbetat som fastighetstekniker, logistikingenjör och med andra mindre projekt där han arbetat med både produktion, kundkontakt och marknadsföring.

Oliver har arbetat en hel del med bildbehandling och har ett stort intresse för Photoshop som han gärna utvecklar på sin fritid.

När Oliver är ledig spenderar han helst tid i fjällen på sin snowboard eller i skogen vid en brasa med en kopp kaffe i handen.

oliver[@]redcarpet.se

✆ 0322-209956

Christian Persson - E-commerce Manager

Christian Persson

E-commerce Manager

Christian är 37 år ung, men har lång erfarenhet inom att driva e-handel och han har haft flera framgångsrika webbshoppar, varav den första startades 2010. Han är vår e-handelsexpert med stor erfarenhet av både export och import, samt är en fena på att ta fram strategier och metoder som får en e-handel att blomstra.

Christian har ett lönsamt och realistiskt tänk och arbetar mycket med att effektivisera e-handeln. Han älskar att förhandla med leverantörer både på produktnivå, kring inköpen, men även kring alla merkostnader. Hos oss kommer Christian enbart att arbeta med våra egna e-handelsprojekt.

På fritiden kör Christian gärna motorcykel eller andra aktiviteter som ger adrenalinkickar!

christian[@]redcarpet.se
✆ 0322-209959
Kattis Kilenstam - Konverteringsoptimering

Kattis Kilenstam

Kommunikatör / Konverteringsanalytiker

Kattis har arbetat med marknadsföring både online och offline i över 15 år. Hon är en positiv och kreativ idéspruta med en bred teknisk, grafisk och kommunikativ erfarenhet. En van projektledare som har arbetat för internationella e-handlare som Halens och Cellbes och anrika svenska Vedum Kök & Bad.

Kattis älskar att testa nya idéer och vet hur man skapar säljande kommunikation som konverterar.

På fritiden fixar Kattis hemma i huset, träffar nära och kära, yogar eller är uppe på hästryggen.

kattis[@]redcarpet.se

✆ 0322-209957

Digital strateg Robin Almanakis

Robin Almanakis

Strateg / Projektledare

Robin har arbetat med kundrelationer och försäljningsstrategier i över 15 år. Nu senast hos Svensk Fastighetsförmedling som fastighetsmäklare. Den här killen har mängder med driv, positiv energi och är en perfektionist ut i fingerspetsarna.

En van strateg och projektledare med utomordentliga kunskaper kring hur man på bästa vis bygger långsiktiga och givande relationer och samarbeten. Robin älskar CrossFit, resor och är en riktigt finsmakare som aldrig tackar nej till en kulinarisk upplevelse. Inte nog med det – han har dessutom varit musiker som både vunnit talangtävlingar och haft ett skivkontrakt!

robin[@]redcarpet.se

✆ 0322-285380