Influencer marketing

Visste du att det är hela fem gånger större chans att en kund köper en produkt om man blivit tipsad av någon man känner eller läst en positiv recension? Detta är en utav anledningarna till att hela influencervärlden har vuxit fram. Vi på Redcarpet har givetvis följt med i denna utveckling kring influencer marketing och vår fantastiska Sanna har daglig kontakt med både bloggare och influencers.

Influencer marketing handlar om att hitta en bloggare eller social profil, som utifrån vår kunds perspektiv har följare i den rätta målgruppen. Denna person blir sedan ambassadör för kundens varumärke. På så sätt byggs en trygg och långsiktig relation med ambassadörens följare, samtidigt som man ökar medvetenheten om varumärket och skapar både direkt och indirekt merförsäljning. Det bygger en trovärdighet för varumärket, och som en bonus ökar länkarna även din rankning på Google.

Vi tror att influencer marketing är framtiden och vi har fått väldigt god respons och fina resultat med denna typ av marknadsföring!

Vill du också ligga i framkant och ta del av denna växande kanal? Kontakta oss gärna för att få mer information om vad vi kan göra för just er med influencer marketing!

Influencer marketing

Intresserad av mer info kring influencer marketing och hur vi arbetar?