Google Ads­ annonsering

Annonseringsverktyget Google Ads (tidigare Adwords) är ett system som Google har skapat som gör att du enkelt kan synas för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder.

Här finns en del kraftfulla verktyg som hjälper dig att annonsera mot relevanta målgrupper. Detta kan göras med hjälp av bildannonser via Googles displaynätverk, videoannonser via youtube, Google shoppingannonser eller sökannonser via Googles sökmotor.

Det fina med Google Ads är att allt är mätbart och du kan enkelt se hur lönsam din investering är.

Det är rätt enkelt att komma igång. Man bygger en kampanj med annonser, lägger in relevanta målgrupper eller sökord som du vill bli hittad på och betalar enbart när någon klickar på din annons. Om man inte har en tydlig strategi med konkreta mål kan det bli dyrt, och det är då Redcarpet kommer in i bilden.

Det som skiljer experten från amatören är hur snabbt man kan uppnå resultat. Det krävs en tydlig kontostruktur och fingertoppskänsla för att analysera data och beteende. Googleannonser rankas även genom olika parametrar som budget , CTR (klickfrekvens) eller upplevelse av målsidan, här spelar erfarenhet och kunskap stor roll.

Vi på Redcarpet hjälper gärna dig att förstå hur Google Ads fungerar för att komma igång och ta nästa steg mot en mer lönsam annonsering.

Adwords annonsering

Intresserad av mer info kring Adwordsannonsering och hur vi arbetar?